Random header image... Refresh for more!

Vraag en aanbod kuipplanten 4-11-2018stand Regio West

Met deze nieuwe rubriek ‘Vraag en Aanbod’[Lees verder →] kunnen onze leden gratis berichten in onze nieuwsbrief en op onze website plaatsen. Uiteraard moeten de berichten betrekking hebben op zaken die te maken hebben met onze hobby. Als u een e-mail stuurt naar onze secretaris E-mail dan zal uw bericht in de volgende nieuwsbrief en op onze website worden geplaatst. Indien u bijvoorbeeld een of meer kuipplanten aan te bieden hebt dan is het eveneens mogelijk hiervan uitsluitend zelf gemaakte foto’s van uw planten met voldoende resolutie bij de e-mail toe te voegen. Uiteraard kunt ook gebruik maken van wetransfer.com als u veel zelf gemaakte foto’s wilt opsturen.
Jan van Dijk uit De Lier is het eerste lid die naar drie kuipplanten op zoek is en die tevens drie kuipplanten aan te bieden heeft. Dat kan met gesloten beurzen als tot uitwisseling overgegaan kan worden. Als dit niet tot de mogelijkheden behoort kan hierover een prijsafspraak worden gemaakt.

Jan is op zoek naar:
1. Odontonemea schomburgkianum 2. Odontonema callistachyum 3. Ruttya fruticosa

 

Jan heeft beschikbaar:
1. Odontonemea strictum (syn. O. tubaeforme) 2. Solandra maxima 3. Pycnostachys urticifolia

 

U kunt hierover rechtstreeks met Jan van Dijk contact opnemen (jmvdijk@planet.nl of telefonisch 0174-513700)

0 reacties

Er zijn nog geen reacties...

Geef een eerste reactie door onderstaand formulier in te vullen.

Laat een reactie achter

Copyright © ”2019”, Nederlandse Kuipplantenvereniging Regio West - niets van deze website mag worden gekopieerd zonder toestemming van de webbeheerder