Random header image... Refresh for more!

21 november 2018 – Vraag en Aanbod Kuipplantenstand Regio West

Met deze nieuwe rubriek ‘Vraag en Aanbod’[Lees verder →] kunnen onze leden gratis berichten in onze nieuwsbrief en op onze website plaatsen. Uiteraard moeten de berichten betrekking hebben op zaken die te maken hebben met onze hobby. Als u een e-mail stuurt naar onze secretaris E-mail dan zal uw bericht in de volgende nieuwsbrief en op onze website worden geplaatst. Indien u bijvoorbeeld een of meer kuipplanten aan te bieden hebt dan is het eveneens mogelijk hiervan uitsluitend zelf gemaakte foto’s van uw planten met voldoende resolutie bij de e-mail toe te voegen. Uiteraard kunt ook gebruik maken van wetransfer.com als u veel zelf gemaakte foto’s wilt opsturen.

Op 4 november heeft Jan van Dijk uit De Lier reeds van deze rubriek gebruik gemaakt, zie het bericht op deze website. Jan heeft nog meer aan te bieden. Het gaat om een aantal jonge kuipplanten en bolgewassen, zie de hierboven getoonde lijst. De hierin vermelde planten kunnen bij hem door leden van onze vereniging gratis worden afgehaald. In geval van belangstelling kunt u rechtstreeks met Jan van Dijk contact opnemen (E-mail of telefonisch 0174-513700). Hieronder ziet u nog een aantal foto’s van planten die op deze lijst voorkomen.


Scadoxis_multifloris Merwilla plumbea (syn. Scilla natalensis)

Brunvigia orientalisa

 

Amaryllis belladonna) Clerondendron ugandense Tigridia pavonia

 

Oxypetalum caeruleum Pelargonium cucullatum Tigrida pavonia

0 reacties

Er zijn nog geen reacties...

Geef een eerste reactie door onderstaand formulier in te vullen.

Laat een reactie achter

Copyright © ”2019”, Nederlandse Kuipplantenvereniging Regio West - niets van deze website mag worden gekopieerd zonder toestemming van de webbeheerder