Random header image... Refresh for more!

Plantenshow kwekerij Van der Velde, Heerde (GLD)flyer Plantenshow

U bent van harte welkom op de Plantenshow van kwekerij Van der Velde waar veel te beleven is.
[Lees verder →] Veel van de kuipplanten en oude fuchsiastammen van kwekerij Van der Velde zijn het predicaat ‘oude meester’ waardig. Stuk voor stuk met veel liefde verzorgd, gesnoeid en gevormd tot kunstwerken op zich.
Loop door het levende schilderij en bekijk dit door de ogen van Vincent van Gogh, loop door het straatje van Vermeer en geniet….
In de maanden juli t/m oktober is er bij kwekerij Van der Velde een kuipplantenshow achter de pluktuin. Zeer oude fuchsiastammen, oude kuipplanten en éénjarige zomerbloeiers zijn er te zien. Entree € 1.50 p.p.
Daarnaast houden we 2 speciale showdagen (6 en 13 juli) waarop extra activiteiten zullen worden georganiseerd. Op beide dagen is er een rondleiding. Verder is op allebei de dagen Aat van Wijk aanwezig die z’n prachtige Fuchsia-aquarellen toont en u kunt hem dan ook aan het werk zien.
Er wordt nog gewerkt aan de verdere invulling van het programma.
Programma zaterdag 6 juli van 10:00 tot 17:00 uur
* 11.00 uur Bloemschikdemonstratie ‘Naar het voorbeeld van de oude meesters’
* De hele middag demonstratie bonsai door Bruno Wijman.
Programma zaterdag 13 juli van 10:00 tot 17:00 uur
* 11.00 uur Bloemschikdemonstratie ‘Naar het voorbeeld van de oude meesters’
* 14.00 uur Lezing van de tuinbaas van Paleis Het Loo, Willem Zieleman over het verzorgen van zeer oude oranjerieplanten.
Adres: Borchgraverweg 3A, 8181 RW Heerde.
N.B. Op de speciale showdagen is de entree € 3,50 p.p. maar dat is dan wel inclusief een kop koffie of thee. Kinderen jonger dan 12 jaar gratis.
Voor groepen is er in die maanden de gelegenheid voor een groepsarrangement, bestaande uit een rondleiding door de showtuin en koffie met appelplaatcake € 6 p.p. ( vanaf 8 pers)


   
   
   
   

0 reacties

Er zijn nog geen reacties...

Geef een eerste reactie door onderstaand formulier in te vullen.

Laat een reactie achter

Copyright © ”2020”, Nederlandse Kuipplantenvereniging Regio West - niets van deze website mag worden gekopieerd zonder toestemming van de webbeheerder