Random header image... Refresh for more!

5 en 6 september 2020 – Uitverkoop bijzondere planten bij Patagonia Plants, PoeldijkFabiana imbricata

Op zaterdag 5 en zondag 6 september 2020 organiseert Patagonia[Lees verder →] Plants particuliere verkoopdagen. Normaliter verkoopt dit bedrijf alleen aan de handel. Echter het bedrijf stopt met het kweken van bijzondere planten. Daarom wordt op deze dagen een uitverkoop gehouden van alle planten, zelfs de moederplanten tegen gereduceerde tarieven. Dus daadwerkelijk een unieke kans om bijzondere planten te kopen tegen interessante prijzen. Als u op deze link: Voorraadlijst22.8.2020. klikt heeft u een idee wat het assortiment van deze kweker is. Op deze lijst ziet u de gereduceerde tarieven van de planten. Houd wel rekening met tussentijdse verkopen!
Let op: Deze lijst is via de website uit te printen, helemaal onderaan de lijst is er een link om hiervoor een printopdracht te geven.
Geïnteresseerden kunnen zich registreren door een e-mail te sturen naar e-mailadres Patagonia
In verband met Covid-19 kunnen maximaal 10 mensen tegelijk in de kas hebben, betaling kan contant of via bijvoorbeeld een tikkie (voorkeur). Daarom is het belangrijk te weten wie er komt en wanneer.
Openingstijden kwekerij: op zaterdag 5 september van 9:30 – 16:00 uur en zondag 6 september van 09.30 – 14:00 uur.
Het adres is van Ruyvenlaan 2 te Poeldijk, de ingang van de kas zit tegenover nummer 31-D, dus dat is ook waar men naartoe moet navigeren.1. Erythrina bidwillii 2. Hedychium ‘Stephen’ 3. Hedychium greenii

0 reacties

Er zijn nog geen reacties...

Geef een eerste reactie door onderstaand formulier in te vullen.

Laat een reactie achter

Copyright © ”2022”, Nederlandse Kuipplantenvereniging Regio West - niets van deze website mag worden gekopieerd zonder toestemming van de webbeheerder